Trobades a Castelló i Alacant la setmana abans de l'acte central de Gènesi a València

10/09/2023
El passat divendres 8 a Castelló i el dissabte 9 a Alacant s'han celebrat trobades prèvies a l'acte central de Gènesi al País Valencià, que tindrà lloc dissabte vinent a la ciutat de València.

A la plaça de l'Ereta de Castelló el divendres, la jornada va començar amb una taula rodona de Gimnasos Populars on hi van participar membres del Gimnàs Popular Rukeli de l'Obrera de Sabadell i del Gimnàs Popular Matilde Landa de l'Antiga Massana del barri del Raval de Barcelona. Seguidament, les assistents van poder participar d'un taller de plantilles i en acabar es va celebrar una ponència sobre l'autodefensa socialista i el subjecte juvenil. La jornada va cloure a La Cosa Nostra amb sopar i música de la mà de "Reggaeton Skinhead Crew".

El dissabte la jornada d'Alacant se celebrà a l'Ateneu Popular Pla-Carolines i va transcórrer al llarg de tot el dia. Començà amb un taller de graffiti i una ponència sobre "La joventut de classe treballadora en el procés socialista". La tarda va començar amb un torneig de futbolí, seguit d'una ponència dedicada a fer un balanç del moviment estudiantil i els seus límits en l'anterior cicle polític. Per acabar la jornada va haver-hi sopar i música.

Aquestes dues jornades són prèvies a l'acte que se celebrarà el dissabte vinent a València, concretament a la plaça de l'Ermita d'Orriols.

Aquest acte serà la culminació del procés de trobades de joves de Gènesi que s'ha realitzat durant els darrers mesos al País Valencià per tal d'avançar en l'organització de la joventut proletària en el Procés Socialista.