Presentacions de l’Organització Juvenil Socialista de Catalunya al Vallès Oriental i el Maresme

21/11/2023
Image
Aquest cap de setmana s’ha presentat l’Organització Juvenil Socialista al Vallès Oriental i al Maresme.

Dissabte 18 de novembre, a Mollet del Vallès, es va presentar l’anàlisi de conjuntura del Moviment Socialista i quina proposta cal desenvolupar entre la joventut treballadora. Seguidament, es van realitzar un recital i un acte polític, així com un concert amb els artistes locals Ferro, Dafer i La Vatuda, que van cloure la jornada.

L’endemà a Mataró, la presentació va començar amb una xerrada en què es va exposar la proposta política de l’Organització, aterrant-la a les problemàtiques que es troben al territori i presentant diferents dinàmiques de lluita que estan desenvolupant. Van tancar l’exposició situant el vincle que ha de suposar l’OJS entre els conflictes particulars i l’estratègia general, afirmant que “revertir el canvi climàtic, millorar les condicions salarials i laborals, el problema de l'habitatge, posar fi al masclisme, al racisme, a la lgtbifòbia, acabar amb les guerres imperialistes, combatre les opressions nacionals, res del que fem servirà si no ho integrem en una estratègia totalitzant per construir el comunisme”. L’acte va continuar amb un dinar i el dj local Uri Oranjte.

Aquestes presentacions de l’Organització Juvenil Socialista de Catalunya s’han sumat a les que s’han realitzat durant les darreres setmanes a l’Alt Urgell, Lleida, Barcelona, Vendrell, Tarragona i Girona.
Image