L'OJS de Catalunya anuncia el contingut de les Jornades de Formació Socialista d'enguany

19/04/2024
Image
L'Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS) ha anunciat aquesta setmana el contingut de les Jornades de Formació Socialista que tindran lloc els dies 6, 7 i 8 de maig a diverses universitats de Catalunya. L'objectiu d'aquestes jornades, segons han explicat les joves socialistes, és la difusió, crítica i millora de la seva estratègia.

"Profunditzar en l'anàlisi i l'estudi ha sigut i continua sent l'eina que ens permet a la classe treballadora organitzada dissenyar l'estratègia que ens permeti avançar en cada pas" ha afirmat l'OJS a un vídeo publicat a les seves xarxes socials. D'aquesta manera, l'organització juvenil del Moviment Socialista a Catalunya aprofundeix en el seu compromís amb la formació ideològica i l'aprofundiment teòric, condicions indispensables per a la independència política del proletariat.

Les jornades començaran el 6 de maig al campus Raval de la UB amb una xerrada anomenada "Moviments socials, classe mitjana i el límit de la reforma: la necessitat de l'actualització del projecte comunista", seguida d'una altra a la UdG sobre la qüestió nacional i el final de l'anterior cicle polític. L'endemà, el 7 de maig, hi haurà una ponència a la UB Diagonal sobre la guerra i una altra a Lleida sobre la crisi capitalista i la farsa de la política burgesa. Les jornades conclouran el 8 de maig a la UAB amb una xerrada sobre el reforçament autoritari de l'Estat i l'actualitat de la revolució.
Image